Reviews:

Wenst u een mening of review achter te laten over de behandeling dan kan dat op deze pagina.
Graag horen we uw mening en ervaring over de combinatie behandeling en het behaalde resultaat.
Ook horen we graag of u iets aan te vullen heeft of dat u van mening bent dat er iets verbeterd kan worden.
We stellen uw mening en review zeer op prijs!
We danken u vriendelijk voor uw genomen interesse en tijd.

Geef uw review

Combinatie behandeling, bioresenantie en tens behandeling

Rated 5 out of 5
03/12/2019

Ik heb een aantal maanden geleden, misschien wel een half jaar, heel veel last gehad van heel veel maagzuur. Zoveel zuur dat ik er zelfs misselijk van werd en veel speeksel kreeg in mijn mond. Ik merkte sowieso dat ik bepaalde klachten kreeg waar ik niet kon achterhalen waar het vandaan kwam en het waren klachten waar ik van wist dat een huisarts ook geen raad mee weet. En ze waren erg vervelend zoals vermoeiheid, geen energie hebben. Daarnaast kreeg ik afgelopen februari een tennisarm, waardoor ik mijn werk niet meer kon doen als zelfstandige. Ik ben toen 3 keer naar een tennisarm specialist geweest en ik zal je zeggen je gaat door de grond van de pijn. Ik ben afgelopen mei weer begonnen met werken, maar merkte dat mijn tennisarm klachten zeker niet over waren en het zeer pijnlijk bleef.
Door de verhalen van mijn vriend, Louis de Waal, ben ik naar meneer Thijssen toe gegaan. Voor mij is alternatieve geneeswijze sowieso geloofwaardiger omdat het de kern aanpakt. Hij heeft mij enkele combinatie behandelingen gegeven en de bioresenantie behandeling, waarbij ik al met 2 behandelingen meteen verschil merkte dat ik geen maagzuur meer had en meer energie kreeg. Meneer Thijssen heeft mij ook enkele keren een TENS behandeling gegeven voor mijn tennisarm en na zeker 4 behandelingen heb ik nergens last meer van. De pijn is bijna compleet weg en heeft deze behandeling heeft beter geholpen dan de fysiotherapie en acupunctuur behandelingen die ik geprobeerd heb. Neemt niet weg dat de tips die meneer Thijssen mij geeft, voorzichtig met bewegen, niet te zwaar belasten en inspannen zeer nuttig zijn om niet nogmaals die pijn te ervaren die ik lange tijd heb gehad. Ik ga nu regelmatig langs voor een combinatie en TENS behandeling en dit is een teken dat ik goed voor mijn lichaam zorg en ik me een stuk beter voel na lange tijd. Bedankt voor uw hulp meneer Thijssen!
Carolina Marden

Carolina Marden

Combinatie behandeling en bioresonantie

Rated 5 out of 5
18/09/2019

Ik loop al jaren in het ziekenhuis ivm veel klachten, zoals schildklier, hoofdpijn, slapeloosheid, moeheid (cvs) en darm problemen (pds ) en andere auto immuunziektes. Iedere keer andere medicijnen, werd er een beetje moe van. Op het laatst zeiden de doctoren dat ze niks meer voor me konden betekenen. Ik wilde me daar niet bij neerleggen en ging verder zoeken, misschien was alternatieve geneeswijze een optie voor mij. Ik heb een afspraak gemaakt met Mr.Thijssen, ik werd vriendelijk ontvangen, mooie praktijk ruimte aan huis en er werd goed naar mij geluisterd naar wat ik mankeerde, en wat uiteindelijk mijn doel was. Mr.Thijssen kwam heel professioneel over en wist waar hij over praatte. We hebben besloten om de combinatie behandeling en bioresonantie te doen, ik stond er een beetje sceptisch tegenover want ik dacht wat kan de bioresonantie nu met mijn lichaam doen. Ik ging in een stoel zitten en de behandeling werd gestart met op de achtergrond een rustgevend muziekje. Enkele dagen erna heb ik de combinatie behandeling met de laserlamp, magneetveld en daglicht bril gehad. Die waren om mijn energie level weer een beetje op peil te krijgen. Na een paar keer voelde ik me anders, ik vertelde dat tegen Mr. Thijssen en die vertelde dat dit een reactie was op de behandeling. Inderdaad, ik kon makkelijker na de wc en voelde me energieker, ik dacht ik heb gewoon een paar goede dagen maar het bleef aanhouden. Dus ik moest wel toegeven dat het door de behandeling kwam. Ik heb zelfs na een lange tijd weer goed geslapen en dat houd nog steeds aan. Ik heb voordat ik met de behandeling begon bloed laten prikken bij de dokter en heb na een tijdje weer bloed laten prikken en mijn waardes waren ook verbeterd. Dus mijn dosis van mijn medicijnen zijn verminderd, daar ben ik heel blij mee. Wat ik ook zeker een groot pluspunt vind is dat mijn hoofdpijn verminderd is. Tijdens een behandeling kan je aan Mr.Thijssen je vragen stellen en hij zal ook aan je vragen hoe je het zelf ervaart. Hij neemt de tijd om ook goed te bekijken wat hij verder kan doen voor me. Dus al bij al kan ik eigenlijk alleen maar positief zijn over mijn behandeling, waar ik eigenlijk sceptisch over was. Ik doe nu wel 1 keer in de 4 weken een behandeling. Wat ik ook heel attent vind van Mr.Thijssen, is dat hij me nu enkele keren een gratis behandeling heeft gegeven omdat ik financieel niet veel ruimte heb. Dank je wel Mr.Thijssen voor de behandeling en je kennis, en zal je zeker aanbevelen bij mensen. Groetjes Wendie Janssen uit Eindhoven

Wendie Janssen

Combinatie behandeling

Rated 5 out of 5
14/07/2019

Ik had al enkele jaren last van mijn darmen en ging regelmatig naar een osteopaat voor mijn darmklachten. Ben best vaak naar de dokter geweest voor mijn pijn en probleem. Ik heb al vaker onderzoeken laten doen zoals bloedonderzoek, medicijnen geslikt en ik bleef maar last houden. De dokter zei dat ik een prikkelbaar darm syndroom heb en dat hij er verder weinig aan kon doen. De dokter zei dat ik maar een dieet moest volgen en opletten wat ik eet. Ik ben via een kennis bij Henny gekomen en heb 3 keer een combinatie behandeling gedaan en merkte na de 2e behandeling al verschil dat ik beter naar het toilet kon en dat het schrijnende gevoel minder werd. ik voel me nu een stuk beter en hoef niet meer naar de osteopaat toe want deze behandeling werkt beter voor mij. Ik ga dus regelmatig langs voor de combinatie behandeling. Louis de Waal

Louis de Waal

Combinatie Behandeling

Rated 5 out of 5
27/06/2019

Mijn zoontje had al een behandeling gehad voor regelmatige verkoudheid probleempjes dus daarom kende ik de therapie al. Zelf had ik al een lange tijd tijd last van slapeloosheid, depressie klachten, vermoeidheid klachten en vaak buikpijn. Ik had geen energie meer, veel piekeren, soms kon ik gewoon de dagelijkse dingen niet meer doen en lag ik regelmatig op bed omdat ik zo moe was. Ik ben zelfs in de ziektewet gekomen omdat ik gewoon niet meer kon werken. In mei ben ik begonnen om de combinatietherapie te proberen en ik heb nu na enkele behandelingen veel meer energie, minder vermoeid, meer zin om dingen te doen en voel me echt veel beter!! Echt een aanrader geweest voor mij! Bedankt Henny, ik ben erg tevreden en ik kom zeker nog eens terug want ik heb ook vaak buikpijn en volgens de dokter heb ik PDS! Dus ik wil wel verder gaan met de bioresonantie behandeling om te kijken of dit ook voor mijn darmen en buikpijn helpt zoals je hebt uitgelegd.
Mvg Silvia Vroomen

Mevrouw

Combinatie behandeling

Rated 5 out of 5
21/05/2019

Mijn zoontje van 6 is regelmatig en snel verkouden. Ik heb hem 2 maal laten behandelen met 2 dagen tussenpauze en de verkoudheid heeft deze keer niet doorgezet terwijl hij er normaal gezien toch zeker 2 weken last van heeft. Dus zo snel als ik merk dat hij een hoest begint te krijgen laat ik hem behandelen aangezien het perfect werkt voor hem. Het is pijnloos en hij heeft er eigenlijk geen last van dus wij zijn er blij mee voor hem. Dank je wel voor de behandeling.

Silvia Vroomen

Geef uw review