Welkom op deze website over Natuurgeneeskunde en Alternatieve gezondheid

Diploma's / Certificering

Over ons

       

Ik ben al jaren zeer geïnteresseerd in de algemene toestand en gezondheid van een mens en heb veel artikels en wetenschappelijke journaals gelezen en bestudeerd en de alternatieve medische kennis en wetenschap trekt mij daarom ontzettend aan.
Ik persoonlijk ben niet compleet overtuigd van de reguliere medische kennis en geneeswijzen die gepraktiseerd wordt door doktoren en ziekenhuizen.
Ieder zijn eigen mening en overtuiging!
Er wordt vaak alleen maar aan symptoombestrijding gedaan en niet verder gekeken naar andere onderliggende oorzaken die ziekten zouden kunnen veroorzaken.

Veel ziekten hebben van oorsprong vaak een andere oorzaak of verklaring en ik ben er persoonlijk van overtuigd dat stress, de psychische toestand van een mens, onze voeding en de manier van leven voor veel mensen een oorzaak is van diverse beginnende problemen.
Dit zou kunnen leiden tot diverse klachten en meerdere aandoeningen die niet uit zichzelf oplossen zonder de juiste hulp voor het lichaam of verandering van leven.
Ikzelf en vele anderen therapeuten geloven niet dat het lichaam zichzelf alleen maar zal herstellen of genezen door/met behulp van medicijnen aangezien de meeste medicijnen gigantisch veel gevaarlijke bijwerkingen kunnen vertonen.

Bijwerkingen waarvoor men mogelijk weer nieuwe medicijnen kan gaan innemen om deze nieuwe en soms zeer gevaarlijke bijwerkingen weer op te lossen.
Vele medicijnen kunnen depressie of andere klachten veroorzaken en het lichaam behoorlijk verstoren, dit staat ook vaak duidelijk in de bijsluiters vermeld!
Chronische stress, voeding en een verkeerde leefstijl kan het lichaam soms langdurig of zelfs pertinent verstoren.
Zo kan het lichaam in een constante pro-inflammatoire staat terecht komen en worden er diverse signalen door het lichaam (aan)gestuurd dat het lichaam ziek is terwijl dit eigenlijk alleen maar een soort van overbelasting is door stress, de manier van leven of de voeding die men tot zich neemt.

Een groot gedeelte van ziekten worden veroorzaakt door een verstoring van het eigen immuunsysteem waardoor er diverse chronische gezondheidsklachten kunnen ontstaan, de voorgenoemde lichaamssignalen.
De blijvende chronische klachten en belastingen kunnen vaak ook ontstaan door vele ziekmakende micro-organismen zoals bacteriën, virussen, schimmels en parasieten.
Deze geven diverse toxines af en veroorzaken een onbalans en kunnen bijdragen aan allerlei lichamelijke klachten en ontstekingen.
Ik heb zelf ook al jaren met diverse vage en onverklaarbare gezondheidsklachten te maken gehad waar geen enkele dokter een antwoord of oplossing voor had, alleen maar voorschrijving van medicijnen waar ik persoonlijk niets aan heb gehad.

Ik hoor dit van veel mensen om me heen.
De langdurige klachten waar ik last van had waren onder andere:
Ernstige chronische vermoeidheid, moeite met slapen, slapeloosheid en vermoeid wakker worden, geen energie of futloos, lusteloos, pijn in diverse gewrichten spieren en pezen, hartkloppingen, kortademig, pijn en steken in de borstkas, duizeligheid, stemmingswisselingen en zeer prikkelbaar, vergeetachtig en concentratie problemen, moeite met inspannen, spraakproblemen zoals verkeerde woorden zeggen, slecht articuleren, enz.

Ik heb diverse onderzoeken ondergaan en doorlopen en ik ben er niets mee opgeschoten.
Dit stemde mij niet tevreden en ik ben daarom blijven lezen en onderzoeken over wat er dan met mijn lichaam aan de hand zou kunnen zijn.
Ik heb in het verleden enkele malen een teek laten verwijderen en heb daarom zelf ook langere tijd gedacht en een soort van innerlijke overtuiging gehad dat ik de ziekte van Lyme zou kunnen hebben.
Na onderzoek kwamen de meeste klachten die ik had ook duidelijk overeen met de beschreven symptomen.

Ik ben dus na een lange tijd met mijn klachten bij een Alternatieve en Natuurgeneeskundige therapeut terecht gekomen en deze had vastgesteld dat ik
inderdaad een vorm van Lyme had.
Ik heb bij deze therapeut enkele combinatie behandelingen ondergaan met dezelfde apparatuur die ik ook gebruik in mijn praktijk en ik merkte vrij snel dat deze alternatieve vorm van therapie mijn klachten en pijn verminderde en ik mijzelf zeer snel beter en gezonder ging voelen.
Ik merkte dat ik meer energie had en ik voelde me mentaal en fysiek ook veel beter.

Ik ben in 2019 begonnen met de HBO opleiding Medische Basis Kennis bij Total Health Academy en ik heb mijn diploma daarvoor behaald.
Ik wil mezelf nu toe gaan leggen op de gezondheid, genezing of verlichting van lichamelijke klachten voor mezelf, mijn omgeving en andere geïnteresseerde mensen.
De opleiding is een mooie aanvulling voor mijn eigen en persoonlijke interesse en overtuiging.
Ik ben zelf in 2019 ook met een praktijk aan huis begonnen omdat ik zeer overtuigd ben van de combinatie behandelingen en wat het met mijn lichaam en klachten heeft gedaan en ook met de diverse mensen die mijn praktijk het afgelopen jaar hebben bezocht.
Ik wil daarom een productieve praktijk opbouwen om andere mensen te kunnen gaan helpen om hun klachten te verminderen, verhelpen of op te lossen.

Er zijn ondertussen heel veel mensen die na het ondergaan van dit soort combinatie behandelingen bij diverse andere therapeuten en het inmiddels aantoonbare en bewezen effect zeer goede resultaten hebben behaald en duidelijk minder klachten hebben en zich veel beter en gezonder zijn gaan voelen.
U bent altijd vrij om contact op te nemen als u geïnteresseerd bent om de behandeling te proberen om te kijken of u er baat bij heeft en er verlichting of genezing bij kunt vinden.
Ik dank u voor uw genomen tijd en interesse en ik wens u een goede gezondheid toe.

Voel en Leef weer Gezond!

Vriendelijke groeten,
Henny Thijssen